Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Orădenii implicați în proiecte de revitalizare a unor spații urbane


Întâlnirile cu cetățenii pentru cartierul orădean Velența au loc marți (25 septembrie), miercuri (26 septembrie) şi joi (27 septembrie), după-amiaza, de la ora 18, în sala „Boema Events” pe Calea Clujului nr. 11 și sâmbătă (29 septembrie), în aer liber, în Piața Velența, de la ora 11.

Pentru cartierul Rogerius întâlnirile au loc miercuri (3 octombrie), joi (4 octombrie), miercuri (10 octombrie) după-amiaza, de la ora 18, la Liceul Ortodox  “Episcop Roman Ciorogariu” , situată pe str. Aluminei nr. 88 și sâmbătă (6 octombrie) de la ora 11 în același loc.

Toți locuitorii din zonele respective, dar și cei care sunt interesați de regenerarea urbană și procese participative sunt invitați la aceste seminarii. O prezentare a concluziilor rezultate din aceste seminarii participative va fi făcută în intervalul 11-16 octombrie.

Rezultatul final va fi compus din studii de fezabilitate și proiecte tehnice de arhitectură care vor conține soluțiile alese în urma seminariilor și care vor fi folosite de autoritățile locale în vederea lucrărilor de implementare.

Studiile de fezabilitate și proiectele tehnice de arhitectură în valoare de 120.000 lei vor fi realizate de către firma Urban Ascension din București. Mai multe informații despre dezvoltarea urbană sustenabilă prin design participativ, despre cele două amplasamente, dar și despre autorul proiectului puteți găsi la adresa de web: www.urban-ascension.com

sursa: Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *