Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Primul atelier practic al pasionaților de fotografie, cu telefonul mobil


dav

A fost organizat în Transilvania de Clubul Fotografic ”Nufărul” Oradea, în parteneriat cu Asociația Internațională ”Euo Foto Art” în perioada 21 – 22 octombrie 2017, la sediul celor două Organizații din Cetatea Medievală Oradea.

La atelierul (workshop-ul) condus de artiștii fotografi Ștefan Tóth AFIAP și Christian Filipescu, cei 5 participanți au putut audia expuneri despre istoria și arta fotografiei, elemente și cromatica compoziției, noțiunilor legate de funcții ale camerei foto telefonului mobil, fotografia selfie – selfie panoramic, corecatarea defectelor, luminarea feței, mărirea ochilor, corectarea distorsiunilor etc.

De asemenea au putut urmări developarea  hârtiei fotografice în laboratorul analogic al Fotoclubului și vizita Muzeul de Fotografie din cadrul Cetății Medievale Oradea.

În încheiere au participat la o deplasare de creație în jurul Cetății Medievale Oradea. Imaginile realizate au fost fost prezentate în cadrul unei gale care a avut loc la sediul Fotoclubului din Cetatea medievală duminică seară, organizată cu ocazia festivității de înmânarea a diplomelor de participare. Este de apeciat faptul că fiecare participant la workshop s-a înscris în cadrul Clubului Fotografic ”Nufărul” Oradea.

Următorul curs este programat în luna noiembie 2017.

Biroul de presă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *