Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Problema românilor e că „unu din trei PSD-iști e la fel de corupt ca ceilalți doi”


Frans Timmermans, Prim-vicepresedintele Comisiei Europene spune că a identificat adevărata problemă pentru care România face pași înapoi atât în domeniul justiției, cât și în toate celelalte domenii.

Potrivit afirmației lui Frans Timmermans, România este o țară care, la prima vedere are toate elementele necesare pentru a deveni una dintre cele mai dezvoltate din Europa, însă e ținută pe loc de faptul că nu există suficienți oameni cinstiți și competenți care să o administreze:

„Problema Romaniei este una tipica pentru tarile din Lumea a Treia, adica pentru acele tari din Africa si Asia care, desi sunt pline de resurse naturale, se zbat in cea mai crunta saracie din cauza prostiei si a hotiei care colcaie in acele tari.

Desi parea ca mergeti pe drumul cel bun, in ultimul an ati regresat enorm din cauza resursei umane de proasta calitate care a ajuns in fruntea tarii.

Aceasta resursa umana e de o calitate atat de jalnica incat reprezentantii ei, dupa ce ca sunt hoti, sunt atat de prosti incat isi inchipuie ca pot pacali pe toata lumea, desi ei nu sunt capabili sa comunice nici macar in limba materna.

Mai elegant de atat, nu stiu cum sa o spun, dar totusi o voi face: Problema Romaniei e ca unul din trei pesedisti e la fel de corupt ca ceilalti doi!

Daca nici acum nu pricepeti, inseamna ca nu mai e nimic de facut, va salut si n-am cuvinte! Nimeni nu va poate face binele cu forta…”

A declarat oficialul european, făcând o analiză scurtă dar surprinzător de lucidă asupra situației social-politice din țara noastră.

a consemnat: Dan Secrieru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *