Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Programul de circulație OTL, în perioada Sărbătorilor Pascale


Vineri, 6 aprilie se circulă potrivit graficelor de duminică şi sărbători legale, cu excepţia liniei transfrontaliere Oradea – Biharkeresztes, pe care se circulă conform graficelor de zile lucrătoare, respectiv 3 curse /zi, dus-întors.

Sâmbătă, 7 aprilie, mijloacele de transport vor circula conform graficelor de sâmbăta, cu excepţia liniei transfrontaliere Oradea – Biharkeresztes, pe care se va circula conform graficelor de zile lucrătoare, respectiv 3 curse/zi. Ultimele curse, cu plecare de la centrele comerciale, pe traseele următoare, se  efectuează după cum urmează:

Linia 19 – Era Shopping – ora 19,40

Linia 20 – Auchan – ora 18,30

Linia 21 R – Auchan – ora 18,25

Linia 21N – Auchan – ora 18,35

Linia 22 – Real II – ora 18,15

Linia 23 – Era Shopping – ora 19,25

Linia 30 – Leroy Merlin – ora 17,30

Duminică, 8 aprilie, mijloacele de transport circulă conform graficelor de duminică şi sărbători legale, cu excepţia liniilor 19, 20, 21R, 21N, 22, 23, 30 şi a liniei transfrontaliere Oradea – Biharkeresztes, pe care nu se circulă.

Luni, 9 aprilie, toate mijlocele de transport, inclusiv cele de pe traseele metropolitane, circulă conform graficelor de duminică şi sărbători legale, cu excepţia liniei 30 pe care nu se va circula. Pe traseul transfrontalier Oradea – Biharkeresztes, se va circula conform graficelor de zile lucrătoare, respectiv 3 curse/zi, dus-întors.

Punctele de vânzare a titlurilor de călătorie sunt deschise în 6, 7 şi 9 aprilie conform orarului de duminică şi sărbători legale, iar în 8 aprilie vor fi închise. În perioada 9-13 aprilie, punctul de vânzare de bilete de la Universitate este închis.

Carmen Tocuț, OTL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *