Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Sportivii echipei „Basti Box” Salonta s-au remarcat la Turneul Tesco (Ungaria)


Pugiliștii de la echipa Basti Box Salonta au participat în Ungaria la întrecerile Turneului internaţional de box dotat cu Cupa Tesco și desfăşurat în localitatea Hodmezovasarhely.

Elevii antrenorilor Florian Ioan și Sebastian Silaghi s-au remarcat prin victoriile obţinute de pugiliştii Dragoş Alexandru, la categoria 27 kg (abandon în prima repriză), Tonca Alexandru, la 54 kg, Ruge Adrian, la 65 kg și Szucs Isti, în limitele categoriei 72 kg, în timp ce Bogdan Cioară, la 59 kg, Lal Eduard, la 50 kg şi Eles Tamas, în cadrul categoriei 60 kg, s-au clasat pe a doua treaptă a podiumului.

La turneu au participat echipe din Slovacia (din localitatea Komarno), din România (Basti Box Salonta) şi ţara gazdă Ungaria (din Regiunea de Sud-Est).

„Echipa a avut o comportare foarte bună, iar sportivii au evoluat remarcabil. De menţionat că aceste meciuri vin înaintea participării sportivilor Tonca Alexandru (54 kg), Cioară Bogdan (59 kg) şi Ruge Adrian (65 kg) la întrecerile Cupei României de cadeți, la care vor pleca vineri, înspre localitatea Brezoi, din judeţul Vâlcea, unde competiția este programată în perioada 14 – 18 aprilie”, a declarat antrenorul și președintele clubului salontan, Sebastian Silaghi.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *