Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Regăsește TransilvaniCOOL, în rețeaua Radio Transilvania


Radio Transilvania, prima rețea regională privată din România, dă de știre o mare înnoire. Rețeaua radio se relansează, cu un look (imagine) și un sound (sunet) noi, cool (rece), ca o adiere plină de prospețime. Regăsește „TransilvaniCOOL” este noua poziționare a postului, care din cele 13 stații de emisie dă o voce nouă transilvănenilor.

Pentru a marca acest lucru, Radio Transilvania  organizează o serie de evenimente adresate, în prima fază, mediului de business (afaceri) și politico-administrativ, în orașele importante ale rețelei. Pentru că aventura sonoră a radioului a început la Oradea, primul eveniment a avut loc, odată cu începutul primăverii, în 28 februarie, la sala de evenimente Lotus Oradea. Cu grai ardelenesc adus la zi, cu empatie și prietenie, evenimentul a dat în același timp startul unei campanii de comunicare multichannel (multicanale), a noii poziționări, prin care ascultătorii, partenerii și brandurile (mărcile) zonei redescoperă atractivitatea și caracterul original al postului, în peisajul media național.

Ca la Oradea și evenimentele ulterioare sunt animate de echipa Radio Transilvania, care dezvăluie noua abordare a postului: știri pozitive, muzică plăcută, zâmbete matinale și fapte de seamă. Atmosfera este asezonată cu o degustare de vinuri, o călătorie de bun gust prin cramele transilvănene, asigurată de renumitul oenolog Dorin Popa. De asemenea, se vizionează spotul de prezentare al postului, spot ce va rula ulterior în cadrul campaniei.

Radio Transilvania este actual, fără a uita spiritul locului și tradițiile, simte local și comunică global. Esența noului mesaj este: „Simți muzica, simți diferența – Radio Transilvania e TransilvaniCOOL”, pe același ton și cu aceeași intensitate în Oradea, Cluj-Napoca, Satu Mare, Bistrița, Zalău, Baia Mare, Turda, Luduș, Beclean, Mediaș, Aleșd, Beiuș și Carei.

Radio Transilvania emite neîntrerupt din 1995. Formatul său este adult contemporary, difuzând într-o rețetă unică muzica ultimelor 3 decenii. Postul are buletine de știri locale, regionale, naționale și internaționale, într-un mix bine compus. În prezent, postul trece printr-un proces susținut de modernizare tehnică și de schimbare a politicii editoriale.

sursa: Echipa de imagine a RTO

Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *