Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

S-a deschis Târgul de Crăciun, în Piața Unirii și la Cetatea Oradea


Anul acesta organizatorii și-au propus să creeze un spațiu aerisit, care să permită organizarea evenimentelor specifice într-un cadru mult mai deschis.

Potrivit acestora, târgul reunește un număr de comercianți, organizați în 40 de căsuțe de lemn identice, în care se vând decorațiuni, obiecte de îmbrăcăminte, obiecte create manual, mâncăruri, vin fiert, dulciuri și bijuterii.

Ca-n fiecare an, în spațiul târgului este organizată o zonă specială pentru copii, formată din „Atelierul lui Moș Crăciun”, unde copiii pot face turtă dulce, desene, dar și alte obiecte. 

Pentru cei mai curajoși organizatorii au pus la dispoziția bihorenilor, dar și a turiștilor, un patinoar, o roată carusel, dar și un simulatorul 3D.

Începând cu ora 19 cei prezenți în centrul orașului au avut ocazia de a asista la un concert de colinde și cântece susținut de Nicu Alifantis. Tot joi seara, în Oradea a fost pornit și iluminatul festiv de sărbători, acesta constând în leduri, ghirlande, dar și proiecții laser cu imagini de iarnă pe clădirile din Piața Unirii.

sursa: bihon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *