Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Salvatorii lui Andrei Cătană, premiați pentru profesionalismul dovedit


Salvatorii jucătorului echipei Crișul Aleșd, Andrei Cătană, atunci când acesta s-a prăbușit pe teren în minutul 9 al jocului cu CS Diosig, Dorel Miere și Cristian Coita, au fost premiați sâmbătă de Asociația Județeană de Fotbal Bihor și clubul Crișul Aleșd, la meciul pe care l-a susținut formația aleșdeană acasă, în compania celor de la CS Mădăras, în cadrul campionatului Ligii a IV-a.

Astfel, partida de la Aleșd dintre echipa locală, Crișul și CS Mădăras a fost întreruptă în minutul 9, atunci când jucătorul echipei din Aleșd, Andrei Cătană s-a prăbușit pe teren, intrând în stop cardiac.

Din inițiativa lui Ciprian Fogarași, președintele Asociației Sportive Crișul și în semn de apreciere și mulțumire pentru Dorel Miere, asistentul medical de la ambulanța Aleșd și Cristian Coita, paramedicul de la ISU Bihor, care au intervenit primii pentru a-i acorda ajutor fotbalistului căzut, AJF Bihor și AS Crișul i-au premiat pe aceștia pentru intervenția promptă avută. De asemenea, în afară de cei doi au mai fost premiați și dr. Cristian Dejeu, Eva Manea, asistent la ambulanța Aleșd și Cornel Gârdan, ambulanțier, care au ajuns în mai puțin de 5 minute la sportiv. Aplaudat a fost însă și jucătorul de la Inter Aștileu, Marius Măgui, cel care a tăiat cu un flex, lanțurile porții de acces pe stadion în momentul intervenției ambulanței.

Premiile au fost acordate de președintele AJF Bihor, Radu Bitea și de cei doi vicepreședinți de la AS Crișul Aleșd, Sorin Motoca și Tiberiu Urs.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *