Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

„Săptămâna Porților Deschise” la Teatrul Regina Maria


Teatrul Regina Maria vă invită în perioada 11-15 decembrie la „Săptămâna Porților Deschise”. Vizitatorii vor avea parte de tururi ghidate prin clădirea teatrului și vor admira expoziția „Teatrele realizate de Fellner și Helmer. Reflecții subtile asupra specificităților locale și a valorilor identitare”, care este rezultatul unei cercetări ample, efectuat de arhitecta și specialista româncă în monumente istorice, Loredana Stasisin, la inițiativa Forumului Cultural Austriac București.

Clădirea teatrului poate fi vizitată între orele 14:00-16:00, pe bază de rezervare la numărul de telefon 0359.411.535 (luni-vineri: 09:00-16:00), în limita locurilor disponibile (maximum 20 de pers./tur), cu mențiunea că ultima intrare este la ora 15:30.

Am anexat trailerul și câteva fotografii de la deschiderea expoziției, care a avut loc în 30 noiembrie și a fost prezentată de către domnul Andrei Popov, directorul adjunct al Forumului Cultural Austriac București. (https://drive.google.com/drive/folders/1AzreOagzqNj6hF_at50Lo7Le-u2h6hkV).

Vă așteptăm cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *