Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Seară de jazz la muzeu. Concert U.R. JAZZED


 

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal împreună cu Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor, Centrul de Cultură al Județului Bihor și Armonix Centru Educațional SRL și în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea, alături de partenerii privați Mr. Bean, Bers Nova și D&C Oradea organizează o seară de jazz la muzeu. Evenimentul face parte din proiectul cultural estival „Tipografia de idei” | #hailamuzeu și va avea loc duminică, 30 iulie 2023, de la ora 20.00, în Parcul Muzeului Țării Crișurilor (Str. Armatei Române nr.1/A).

U.R. JAZZED  este un proiect de muzică originală, creată și interpretată de cinci muzicieni veniți din trei țări diferite, dar foarte uniți prin pasiunea cu care abordează atât piesele proprii, cât și standard-urile de jazz tradiționale. Vă așteptăm la un eveniment „not to be missed!” din proiectul cultural estival „Tipografia de idei” | #hailamuzeu.

Componența trupei U.R. JAZZED:

Dima Belinski – pian (România)

Vaughn Roberts – trompetă (Noua Zeelandă)

Pasha Fedotov – saxofon/flaut (Ucraina)

Tibi Menyhart – bas (România)

Frankie Ercsei – percuție (România)

În timp ce jazzul se împletește cu razele calde ale apusului, partenerii noștri, Mr. Bean și Bers Nova, alături de vendorii prezenți în parcul Muzeului Țării Crișurilor, se asigură că participanții sunt răsfățați cu o selecție bogată de produse de sezon.

Proiectul cultural estival „Tipografia de idei” | #hailamuzeu este implementat în cadrul Programului Interreg România-Ungaria ROHU446 și este finanțat de Uniunea Europeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională și cofinanțat de statele partenere în program, România și Ungaria. Declinarea Responsabilității: Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.

Intrarea este gratuită!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *