Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Karatiștii clubului CS Crișan Oradea, victorioși în Ungaria, la ”Avas Cup”


Sportivii clubului CS Crișan Oradea s-au întors cu 6 medalii de la întrecerile competiției internaționale de karate „Avas Cup”, competiție care s-a desfășurat în Ungaria, la Miskolc, în perioada 8-9 octombrie.

Delegația clubului bihorean, condusă de sensei Florin Crișan, a cuprins șapte sportivi, dintre care cinci au obținut rezultate pe podium.

Au fost obținute, astfel, două locuri I și patru clasări pe treapta a III-a. Performerii delegației orădene s-au numit Alexandru Gulaș, medaliat cu aur în proba de kumite 10-11 ani și Andreea Bogdan, situată tot pe primul loc, la kumite, 16-17 ani.

Pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere și implicit, medalii de bronz au obținut: Lukacs Diana, la kata 10-11 ani și la kumite 10-11 ani, Varga Estera, la kumite 10-11 ani și Dobrai Renata, în cadrul probei de kumite 14-15 ani.

„Această competiție a fost un bun antrenament înaintea Cupei Mondiale Cika, de săptămâna viitoare din Spania”, a declarat, la întoarcere, președintele clubului orădean, sensei Florin Crișan.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *