Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Sportivii de la CSM Liberty Oradea, rezultate bune la întrecerile naționale


Astfel, la Finala Campionatului Național de Judo pentru Tineret (U 23), întreceri individuale care s-au desfășurat în week-end la Pitești, în Sala Sporturilor, bihorenii au reușit să cucerească două medalii de aur, două medalii de bronz, dar și să ocupe două locuri V.

De menționat că la ediția din acest an a Finalei de Tineret au participat 170 de sportivi de la mai multe cluburi din Romania, „judoka care și-au disputat cu ardoare medaliile puse în joc”, după cum a precizat antrenorul orădean Emil Morar.

La Pitești, judoul orădean a fost reprezentat de sportivii de la CSM Liberty Oradea, pregătiți de Emil Morar și LPS-CSS Liberty Oradea, pregătiți de Emil Morar și Olimpia Ianc.

„Spre bucuria noastră, sportivii de la CSM Liberty Oradea, au reușit să-și treaca în cont, înca două titluri de campioni naționali și o medalie de bronz, în timp ce tinerii sportivi de la LPS-CSS Liberty Oradea au reușit să obțină o medalie de bronz și două locuri 5”, a mai afirmat tehnicianul Emil Morar.

Performerii delegației orădene s-au numit Adrian Olaru, la categoria 66 kg, și Teodor Băldean, la 81 kg, ambii de la CSM Liberty și ambii deveniți campioni naționali.

Pe locul III și în posesia medaliilor de bronz au intrat: Andrei Gușă, la categoria 81 kg, de la CSM Liberty, și Bianca Suciu, la +78 kg, de la LPS-CSS Liberty.

În fine, poziția a V-a a fost ocupată de sportivii Robert Boldiș, la categoria 60 kg, și Alex Mierluț, la +100 kg, ambii de la LPS-CSS Liberty.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *