Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Sportivii secției de tir de la CSU Oradea, un braț de medalii de la concursuri


Tinerii sportivi ai secției de tir de la clubul CSU Oradea s-au întors cu o salbă de medalii de la întrecerile Campionatului Național pentru juniori II și III, care s-a desfășurat în perioada 12-19 iulie, la București.

La aceste întreceri, clubul orădean a participat cu un număr de 14 sportivi, fete și băieți.

În prima parte a avut loc concursul pentru juniori II, la care trăgătorii orădeni au obținut 20 de medalii, dintre care 11 la individual și 9 pe echipe.

Componența lotului de juniori II de la CSU Oradea i-a cuprins pe: Stoie Cristina, Mangra Vivianne și Coita Alexandra (la pușcă), Grama Norbert, Lupșea Victor, Paul Cristian, Toader Annalisa, Lezeu Andreea și Lezeu Bianca (la pistol).

De notat că în aceeași perioadă a avut loc și Cupa României, unde a participat și pistolarul Blajec Sebastian, care, alături de ceilalți pistolari, au cucerit trofeul pentru locul III, după Steaua și Teleorman.

După Campionatul Național de juniori II a venit rândul celor mai mici sportivi de la CSU să concureze. „Prin comportamentul lor matur și prin seriozitatea cu care au abordat acest concurs, aceștia au uimit asistența”, după cum a declarat antrenoarea Adriana Floruța.

Juniorii III orădeni au obținut 22 de medalii, din care 10 la individual și 12 pe echipe.

Pentru această categorie de vârstă a mai făcut deplasarea la București și Gherman Mihai, care a fost și cel mai tânăr pistolar, pușcașele Lezeu Alexia, Meșter Sara și cea mai tânără sportivă din concurs, Ban Catinca, sportivă „care se anunță o mare viitoare campioană”, după cum a mai declarat antrenoarea Adriana Floruța, cea care, alături de tatăl său, Vasile Leț, se ocupă de pregătirea sportivilor secției de tir de la CSU Oradea.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *