Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Târgul de Crăciun și-a deschis porțile și la Beiuș, pentru prima dată


Prima ediție a Târgului de Crăciun de la Beiuș şi-a deschis porțile pentru vizitatori. Târgul rămâne deschis până pe 24 decembrie.

Consiliul Județean Bihor, prin Fundația ,,Euroregiunea Bihor – Hajdu-Bihar” Oradea și Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale a sprijinit organizarea primei ediții a Târgului de Crăciun din municipiul Beiuș.

Vicepreşedintele CJ Bihor Ioan Mang a fost prezent la eveniment și și-a arătat deschiderea de a susţine acest târg, astfel încât el să devină o tradiţie la Beiuş. Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Beiuș și Casa de Cultură ,,Ioan Ciordaș”.

Produse specifice sezonului rece, produse tradiţionale, aranjamente de Crăciun și Anul Nou, expoziții de artă populară fac parte din oferta Târgului de Crăciun de la Beiuş găzduit de parcul din centrul oraşului. Organizatorii promit însă să-i surprindă plăcut pe cei care trec pragul târgului.

Pe scena amenajată în parc au urcat: Ansamblul ,,Codrenii Bihorului” de la Roșia, interpreții Dani și Anca, Florina și Florin Mariș Hinsu, copiii de la Centrul de zi ,,Căminul Francesca”, Grupul ,,Muguri și Mlădițe de Tezaur” . Vineri evoluează: Ansamblul ,,Zestrea Bihorenilor”, iar sâmbătă Simona și Mariana Tomele şi Daniela Rada.

„Locuitorii din Beiuș așteaptă de mult un astfel de eveniment, și tocmai de aceea ne-am dat silința ca organizarea să fie ireproșabilă”, a spus Anca Banda, referent la Casa de Cultură din Beiuș.

sursa: bihon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *