Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Irina Maria Bara s-a oprit la simplu, în turul al II-lea al turneului Bucharest Open


Sportiva bihoreană Irina Maria Bara s-a oprit în turul al II -lea din proba de simplu a tabloului principal de la turneul internațional de tenis BRD Bucharest Open, după ce miercuri a pierdut la capătul a două seturi, cu 6-7, 2-6, în disputa cu slovena Polona Hercog (numărul 90 WTA).

Venită din calificări, Bara (numărul 151 WTA) a ţinut ritmul cu favorita numărul 8 a turneului de la Bucureşti doar în primul set, când a condus în două rânduri, cu 3-2 şi 4-3, dar a cedat în final cu 6-7. Al doilea set a fost controlat de la un capăt la altul de slovenă, care s-a impus cu 6-2 şi a pus punct unei partide în care a reuşit zece aşi.

De notat că Irina Bara şi Polona Hercog se mai întâlniseră până miercuri o singură dată, anul trecut, în turneul ITF de la Dunakeszi (Ungaria), meci în care s-a impus atunci șteianca, la capătul a două seturi, cu 6-2, 7-6 (4).

În vârstă de 23 de ani, Bara și-a depășit performanța de anul trecut de la turneul internațional din capitala țării noastre, atunci oprindu-se în turul 1. Pentru că a ajuns acum pânî în turul al doilea, Irina va primi suma de 3.310 de dolari, dar şi 30 de puncte în clasamentul WTA.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *