Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Un urmărit general şi unul internaţional, depistaţi la frontiera de vest


Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat două persoane pe numele cărora era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, respectiv un mandat european de arestare.

* În data de 17.04.2018, în jurul orei 7, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul bulgar Damzan V, în vârstă de 28 de ani, din Bulgaria.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile bulgare, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

* Câteva ore mai târziu, la acelaşi Punct de Trecere a Frontierei, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român Teodor C, în vârstă de 63 de ani, din judeţul Alba.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele femeii era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau alte substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 1 an şi 4 luni.

Comisar-şef de poliţie  Laura Bondar, ITPF Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *