Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Universitatea din Oradea: Facultatea de Arte, Gala Diplomelor 2022


An de an, Facultatea de Arte a Universității din Oradea, organizează, în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor, evenimentul intitulat „Gala Diplomelor 2022”.

Expoziția va fi vernisată în data de 15 iulie 2022, ora 17:00, la Muzeul Țării Crișurilor. Tot la muzeu va avea loc și conferința de presă dedicată evenimentului, în data de 13 iulie 2022, de la ora 16:00.

„În cadrul acestui eveniment cultural, vor fi prezentate lucrările de licență ale studenților de la programele de studiu Design, Pictură, Grafică și Arte decorative. Nu vor lipsi, desigur, nici lucrări de dizertație de la programele de master Arte Plastice, Multimedia și Design de obiect: Modă și Ambient. De asemenea, va avea loc o prezentare de modă cu obiecte vestimentare, care sunt chiar lucrările de licență ale absolvenților de la programul de studiu Modă, Design Vestimentar. Atmosfera muzicală va fi asigurată de colegii noștri de la Departamentul de Muzică, iar modelele care vor defila pe podium vin de la partenerii noștri „Asociația Arta Educației și Frumuseții”, spune conf. univ. dr. Teofil Știop.

Prezentarea de modă va avea loc de la ora 19:00.

Biroul Comunicare U.O.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *