Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

UZPR a celebrat Ziua Internațională a Femeii printr-un eveniment de excepție


Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, Consiliul Județean Ilfov, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov, Primăria Bragadiru și Inspectoratul Școlar Județean Ilfov și-au dat mâna în organizarea unui eveniment de excepție, prilejuit de Ziua Internațională a Femeii.

Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din orașul Bragadiru s-a dovedit neîncăpătoare pentru un public numeros și entuziast, care a ținut să aplaude la scenă deschisă femeile, importanța lor pentru familie, societate și umanitate. „Ziua femeii continuă să reprezinte în fiecare zi un moment important din viața fiecărui om”, a spus Sorin Stanciu, președinte al UZPR. Mesajul președintelui Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a fost transmis de cei doi vicepreședinți prezenți la eveniment și a subliniat faptul că „mamele, femeile aduc viață, speranță și echilibru. Sunt deschizătoare de drumuri în foarte multe domenii și întotdeauna o fac cu responsabilitate”.

Spectacolul de la Bragadiru a fost o succesiune de momente artistice și de discuții interactive asupra importanței centrale a femeii în evoluția individuală și socială. Partea artistică a evenimentului a fost susținută de elevi talentați din județul Ilfov – Corul de copii „Sunetul Muzicii”, coordonat de profesoara și compozitoarea Cristina Manoliu, Grupul Folcloric de copii „Mlădițe Ilfovene”, condus de interpreta de muzică populară Mărioara Man Gheorghe, tânărul talentat David Dumitrescu și preotul, artistul și etnologul Marius Ciprian Pop. Moderatoarea evenimentului, Lavinia Șandru, a recitat emoționante versuri de Marin Sorescu.

UZPR le urează „La mulți ani!” tuturor femeilor, între care jurnalistele au un rol și un loc aparte.

(preluare de pe site-ul UZPR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *