Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Victoria echipei de baschet CSM Digi cu CSM Steaua Exim Bank


Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea și-au luat rămas bun de la suporteri în acest an cu o victorie importantă, pe care au repurtat-o pe teren propriu, joi seara, în Arena „Antonio Alexe”, în fața bucureștenilor de la CSM Steaua EximBank.

 

Meciul, care a umplut tribunele Arenei „Antonio Alexe” și care a contat pentru etapa a XI-a a campionatului Ligii Naționale, a consemnat victoria la opt puncte diferență a elevilor antrenorului Cristian Achim, care s-au impus cu scorul de 89-81 și au ajuns la cea de-a treia victorie consecutivă.

De la CSM CSU Oradea, principalul marcator a fost Muhamed Pasalic, cu 23 de puncte, secondat de Goran Gajovic cu 17 puncte și Valeika cu 12 puncte. Au mai marcat: Zeno 11 puncte, Mandache 7, Trotter 6, Stamenkovic 5, Țîbîrnă și Nicolescu câte 4 puncte.

De la CSM Steaua EximBank, de departe cel mai prolific jucător a fost micuțul coordonator Brandon Tylor, cu 22 de puncte. El a fost urmat de Zekovic cu 14 puncte și Fraseniuc, cu 13 puncte.

Antrenorul Cristian Achim nu s-a putut baza la acest meci pe Milosevic, care a fost învoit să plece acasă, având un deces în familie. De asemenea, Martin Zeno nu a evoluat foarte mult, accidentându-se din nou și devenind indisponibil pentru următorul meci.

Pe de altă parte, pentru Stamenkovic a fost ultimul joc în tricolul CSM-ului, el urmând a se despărți de echipa orădeană, întrucât i-a expirat viza de ședere în România, care nu a fost prelungită la timp și care, cel puțin până la noi reglementări, nu mai poate fi obținută.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *