Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Victorie pentru seniori, eșec la limită pentru juniorii de la ”Tengo”


Runda a IX-a a Campionatului de futnet (tenis cu piciorul) a programat două meciuri sâmbătă, 16 septemrbie, la sala Sándor Péter din Salonta, acolo unde iubitorii de sport i-au putut urmării pe seniori, respectiv juniorii clubului local CS Tengo.

Mai întâi au intrat pe teren componenții echipei de seniori care au primit replica șimleuanilor de la Simex, grupare care a oferit jocuri spectaculoase și chiar o victorie suprinzătoare în precedentele confruntări (3-2 pe teren propriu cu JSF Cluj). După un debut în forță la dublu, urmat de victorii clare la simplu și triplu, salontanii și-au asigurat victoria cu 5-0, pierzând doar un singur set, în al doilea joc de triplu, care a fost și cel mai echilibrat. Antrenorul CS Tengo, Vasile Sorean, a mizat la acest joc pe Darius Nagy Alex Sorean Vasile Sorean jr. și Illyés Gergő în timp ce pentru Simex au evoluat Emil Borz, Silviu Crișan, Doru Sabău și Adrian Ghețe.

Au urmat partidele dintre juniorii salontani și componenții echipei Futnet Timișoara. În mod surpinzător, ”mânjii” clubului organizator s-au impus la primul dublu, scor 2-0, pierzând apoi la simplu și primul triplu (1-2). Scorul a redevenit egal după al doilea meci de dublu, adjudecat iarăși de amfitrioni, echipa câștigătoare fiind stabilită în urma celui de-al doilea joc de triplu, acolo unde experiența bănățenilor și-a spus cuvântul. S-a terminat 3-2 pentru Timișoara, care se menține pe locul cinci. Antrenorul echipei salontane, Vasile Sorean jr. a avut la dispoziție următorul lot de jucători: Márk Bence, Lăzău Norbert, Gál Szabolcs, Halász Dániel, Bondár Bertalan și Suciu Dávid. De cealată parte timișorenii au jucat în formula Gabriel Voicu, Csősz Krisztián, Daniel Pavlov și Alexandru Ogășanu.

În 23 septembrie este programată ultima etapă a sezonului regulat, Tengo evoluând în deplasare, cu seniorii la Timișoara, iar cu juniorii la Cluj-Napoca, pe terenul formației JSF, în timp ce Simex va primi replica celor de la Victory Cluj.

Pe 8 octombrie, la Cluj-Napoca va avea loc Cupa României Masita, iar apoi, în 21 octombrie, se va desfășura play-off-ul Campionatului României la futnet, urmând a se desemna prima campioană a României.

În ultimul weekend din septembrie, Tengo Salonta va susține play-off-ul Interligii de Futnet, competiție pe care a câștigat-o în precedentele două ediții. Turneul va avea loc la Kosice (Slovacia).

sursa: biroul de presă al clubului Tengo

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *