Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Vinerea Mare a fost una a patimilor și pentru fotbaliștii Luceafărului


Ziua de Vinerea Mare a fost una a patimilor și pentru Luceafărul Oradea, echipa bihoreană de fotbal având mult desuferit în meciul pe care l-a disputat pe teren propriu, în cadrul etapei a XXVIII-a a Ligii a II-a.

Venită după o serie de rezultate pozitive și o victorie surprinzătoare la Clinceni, formația orădeană a abordat mai relaxat jocul de vineri, de la Sânmartin, cu CS Mioveni, iar acest lucru s-a văzut și în joc, dar mai ales pe tabelă, acolo unde, la final, s-a consemnat victoria aregșenilor cu scorul de 1-0.

Unicul gol al disputei a fost consemnat în finalul primei reprize, când fundașul stânga al celordela Mioveni, Ionuț Burnea, a marcat cu o frumoasă lovitură de cap.

Din păcate însă, tehnicianul Cristian Lupuț nu și-a putut motiva suficient jucătorii nici la pauză, evoluția acestora din partea a doua fiind destul dezamăgitoare.

„De ce mi-era teamă nu am scăpat. Știam că după cele trei rezultate pozitive consecutive, jucătorii vor putea intra mai relaxați, ceea ce până la urmă s-a adeverit. Consider că am făcut un joc slab. Am întâlnit o echipă bună, care a venit să joace și ne-a studiat foarte bine. Încet, echipele încep să ne bage în seamă, până acum am observat că nu prea eram băgați în seamă, de asta am stat de vorbă cu băieții după meci, le-am ridicat moralul. I-am conștientizat că avem un lot bun, o echipă bună, dar nu e de ajuns simpla prezență pe teren”, a declarat, după partidă, antrenorul principal al echipei Luceafărul, Cristian Lupuț.

De menționat însă că bihorenii nu s-au putut baza la acest joc pe golgheterul lor, atacantul Vlad Rusu, care a fost suspendat. De asemenea, din lot nu mai face parte Antohi, jucător care a fost exclus pentru motive indisciplinare, după partida de la Clinceni.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *