Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Vivere e însăşi viaţa mea !


vivere1 vivere5 În toate timpurile, oriunde in univers, muzica a dat suflet, viaţă şi lumină mai inainte de vorbire, deasupra şi dincolo de cuvinte. Nu cunosc nicio formă de magie mai puternică, nu ştiu alt fel de a respira, nimic nu mă emoţionează aşa de profund şi pentru nimic altceva nu simt o atât de mare pasiune.
Da, acum ştiu, am înţeles în aceşti ani că muzica este religia vivere4 mea şi Vivere e însăşi viaţa mea…
Un destin karmic şi o întâlnire providenţială m-au construit prin muzică, pentru muzică, fără să vreau, fără să ştiu, firesc,
aratându-mi de fiecare dată că nu există alt drum.
În cei 17 ani, am crescut si m-am maturizat odata cu oamenii intrati nu intamplator in familia Vivere. Am visat împreună, am muncit, am vivere9 vivere-2 râs, am construit, am plâns, am înălţat şi ne-am descoperit. Nu, nu este acesta momentul unei retrospective, al unui istoric chiar dacă astăzi, aniversăm 17 ani de existenţă şi 11 ani de gale.
Realizările, momentele grele prin care am trecut şi implinirile vorbesc despre noi.
Premiile, concursurile, emisiunile, concertele, piesele nu le pot enumera, nici măcar trofeele pentru că ele nu au constituit niciodată scopul principal, recunosc doar că întotdeauna ne-am dorit să fim cei mai buni.
Într-o competiţie permanentă cu noi înşine, exigenţi, critici, motivaţi, doar aşa am reuşit să evoluăm, demonstrând de fiecare dată că VIVERE înseamnă…PASIUNE !
Pentru mine, muzica rămâne unicul mod în care ştiu să mă rog în fiecare clipă, fierbinte, cu ardoare şi recunoştinţă pentru acest mare şi preţios dar, înţelegând că nu contează ceea ce spun oamenii despre tine, ci ceea ce zice Dumnezeu !

Prof. Valeria Mişcuţia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *