Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Voleibalistele de la CSM Oradea au câștigat cu 3-1, jocul cu FC Argeș Pitești


Astfel, după ce s-au impus cu 3-1 în jocul de debut cu Transilvania Brașov, elevele antrenoarei Mariana Szabo – Alexi au câștigat cu același scor și duelul din etapa a doua, cu FC Argeș Pitești, echipă care s-a prezentat la acest meci după ce a avut 15 victorii consecutive. Astfel, la capătul unui meci foarte reușit, care a durat peste două ore, CSU Oradea s-a impus cu 3-1, după ce, pe seturi, s-a consemnat: 25-16, 23-25, 26-24 și 25-23.

După cum o arată și scorurile din seturi, exceptându-l pe primul dintre acestea, toate celelalte au fost foarte echilibrate și disputate.

Astfel, după un joc nu chiar foarte reușit în confruntarea cu brașovencele, în meciul cu echipa din Pitești, studentele pregătite de Mariana Szabo-Alexi au avut o prestație excelentă, fiind foarte determinate și eficiente. Acestea s-au bucurat însă și de o atmosferă frumoasă creată de galeria orădeană, care le-a susținut pe toată durata jocului.

Calificate deja după etapa a II-a, orădencele s-au mai impus totuși și-n ultimul joc, cu CSU Politehnica Timișoara, când au învins tot cu 3-1. De această dată durata partidei a fost mai scurtă, pe seturi consemnându-se: 25-9, 25-18, 17-25 și 25-18.

Astfel, turneul s-a încheiat cu victorii pe linie pentru fetele de la CSU Oradea, care au înregistrat un parcurs de excepție și s-au calificat de pe primul loc la turneul pentru promovarea în Divizia A1.

Echipa CSU Oradea a fost alcătuită din: Iuliana Fîcă (căpitan), Maria Radu Fîcă, Anca Pașca, Roxana Haidu, Daiana Adamcsik, Giulia Blaj, Andreea Maxim, Andreea Măran, Alexandra Breban, Mădălina Pura, Flavia Chiș, Bianca Suciu, Atena Petrescu, Anamaria Pintea, Antonia Rizea Antonia şi Alexandra Bikfalvi (libero).

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *