Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Ziua Naţională a României, la Ambasada ţării noastre de la Viena


ambasada2 Primăria Oradea a sărbătorit Ziua Naţională a României la Viena în cadrul unui eveniment organizat de Ambasada României în Austria. La recepţia care a avut loc la Sala Bursei din Viena au participat primarul Ilie Bolojan şi Delia Ungur, directorul Agenţiei de Dezvoltare Locală Oradea.
Evenimentul a fost deschis de doi artişti din Oradea, Romeo Rîmbu şi Remus Rîmbu, care au interpretat la pian şi vioară imnurile României şi Austriei. Alături de ambasadorul României în Austria, Excelenţa Sa Bogdan Mazuru, primarul Ilie Bolojan a susţinut un scurt discurs în deschiderea recepţiei, iar cei peste 600 de invitaţi au avut ocazia să deguste produse tradiţionale specifice Bihorului.
A fost o bună ocazie pentru autorităţile locale de a promova Oradea ca destinaţie turistică şi de afaceri.
Ca în fiecare an la recepţie au participat politicieni austrieci, înalţi funcţionari, diplomaţi, reprezentanţi ai unor organizaţii internaţionale şi ai unor firme importante care au realizat investiţii în România, oameni de cultură şi artişti, precum şi membri ai comunităţii româneşti din Austria.
Evenimentul a fost organizat de Ambasada României la Viena în parteneriat cu Primăria Oradea, Agenţia de Dezvoltare Locală Oradea şi Asociaţia pentru Cercetarea şi Promovarea Produselor Agroalimentare Crişana.

Florina Fofiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *