Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Zoran Vraneș, revine ca antrenor la Academia de baschet CSM Oradea


Zoran Vranes a cucerit medalia de bronz la Campionatul European U16 masculin Divizia A – ediția 2017. Antrenorul de la Academia de baschet CSM Oradea a făcut parte din staff-ul tehnic al echipei Serbiei la turneul desfășurat între 11 și 19 august, la Podgorica (Muntenegru).

Generația 2001 a baschetului sârbesc a avut un parcurs de excepție la evenimentul amintit. Serbia a reușit să elimine Spania, în sferturile de finală, pentru ca apoi să cedeze în penultimul act, în duelul cu formația gazdă, Muntenegru.

Sâmbătă (19 august), în finala mică, Serbia a depășit Croația cu scorul de 75-71, pentru a-și trece în cont medaliile de bronz.

Reamintim faptul că Zoran Vranes este originar din Novi Sad, regiunea Vojvodina. El a petrecut sezonul competițional 2016/17 alături de Academia CSM Oradea, conducând echipele U16 și U14 ale LPS Bihorul Oradea în Campionatul Național al României din postura de antrenor principal. Formațiile amintite au obținut locurile 10, respectiv 3 în ierarhia generală. De asemenea, el a ghidat echipa U14 spre playoff-ul European Youth Basketball League – Zona Europa Centrală.

Vranes va continua alături de Academia CSM Oradea și va antrena echipele LPS Bihorul Oradea în următorii doi ani. El se va întoarce la Oradea cât de curând. De notat că în perioada petrecută de Vranes alături de naționala U16 a Serbiei, locul său la Oradea a fost ținut de către Zoran Markovic, mentorul lui.

Adrian Micinic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *