Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Bihoreanul Claudiu Keșeru în fruntea golgeterilor din Bulgaria


Atacantul orădean Claudiu Keșeru se află într-o continuă creștere de formă și marchează etapă de etapă în campionatul Bulgariei.

Cel mai recent, Keseru a reușit, duminică, o triplă pentru Ludogoreț Razgrad, în meciul câștigat cu scorul de 5-0, în deplasare, în fața formației Lokomotiv Gorna Oreahovița.

Partida a contat pentru etapa a 24-a a campionatului de fotbal al Bulgariei, iar Marcelinho a deschis scorul, în minutul 6, pentru campioana Bulgariei, Keșeru a punctat, apoi, în minutele 49, 86 și 90+3, iar Wanderson, în minutul 80, a marcat și el o dată.

De menționat faptul că atacantul orădean a fost integralist la Ludogoreț, în acest joc, la fel ca și fundașul Cosmin Moți.

Claudiu Keșeru, care a fost convocat pentru meciul echipei naționale, cu Danemarca, de la Cluj, s-a desprins în clasamentul golgheterilor din Bulgaria, cu 18 goluri (în 20 de jocuri). El este urmat de Joao Paulo (Botev Plovdiv), transferat la Ludogoreț, cu 13 goluri și Marcelinho (Ludogoreț), cu 12 goluri marcate.

Echipa lui Claudiu, PFC Ludogoreț Razgrad, conduce, de asemenea, detașat în clasament, cu 63 puncte, urmată fiind de Levski Sofia, cu 48 de puncte și ȚSKA Sofia, cu 45 de puncte.

Florin Mihalca 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *