Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Administratorul și casierul unei asociații, bănuiți de delapidare


Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice bihoreni au finalizat cercetările şi au propus trimiterea în judecată a administratoarei şi a casierei unei asociaţii de proprietari, bănuite că ar fi delapidat peste 627.500 lei din banii încasaţi de la proprietari.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au finalizat cercetările faţă de două femei de 59 şi 49 de ani, ambele din municipiul Oradea, bănuite de comiterea infracţiunii de delapidare.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigare a criminalității economice o bănuiesc pe orădeanca de 59 de ani că, în perioada ianuarie 2012–noiembrie 2015, în calitate de administrator al unei asociații de proprietari  din municipiul Oradea, împreună cu femeia de 49 de ani care deținea calitatea de casier al respectivei asociații de proprietari, și-ar fi însușit în mod repetat și ar fi folosit în interes personal 627.500 de lei, bani proveniţi din încasări de la proprietari cu titlu de cheltuieli comune, cheltuieli de reparații și fond de rulment.

Prejudiciul total cauzat astfel este de 627.500 de lei şi a fost recuperat parțial prin instituirea de măsuri asiguratorii asupra bunurilor imobile deţinute de cele două persoane.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au finalizat cercetările şi au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a celor în cauză.

Alina Dinu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *