Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Sfârșit de săptămână fast al cicliștilor de la Carcover Racing Team Oradea


Sfârșit de săptămână plin pentru cicliștii de la Carcover Racing Team Oradea care au luat startul la mai multe competiții desfășurate la: Iași, Sasca Română (Cheile Nerei), Topoloveni și Sinaia.   

Marea speranță a ciclismului orădean, Raul Sînza a câștigat competiția rezervată juniorilor profesioniști (elite) în cadrul competiției ”XCO Cetățuia Iași”. Raul a avut parte de o pană cu 3,5 km înainte de finish dar a avut un avans considerabil care nu a pus în pericol medalia de aur.

Noemi Lupuj a reușit o ”dublă” la sfârșitul săptămânii. A ocupat locul al treilea în cursa de la Topoloveni pentru ca duminică să sosească a doua în cursa ”Infernul Muntelui”  desfășurată la Sinaia, într-un peisaj de excepție.  În cursa desfășurată în ”Capitala Moldovei” Dragoș Malița s-a situat al treilea în competiția rezervată cadeților în vreme ce Imre Boszormenyi s-a situat pe locul 5 la seniori.

Antrenorul echipei orădene de ciclism, Carcover, Marton Blaszlo care și concurează pentru gruparea orădeană, a câștigat maratonul mountain bike (profesioniști) de la Sasca Română ”Mountain Bike Cheile Nerei”.

 

Victor Mihalcea

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *