Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Judokanul Vlad Luncan, argint la Cupa Europeană pentru juniori (Berlin)


Tânărul judoka orădean Vlad Luncan s-a remarcat la un nou concurs internațional. De această dată, sportivul pregătit de antrenorii Aurelian Fleisz și Alexandru Goncearenco, a cucerit medalia de argint la întrecerile concursului de Cupă Europeană pentru juniori, care s-a desfășurat în Germania, la Berlin.

Component al lotului olimpic de tineret, Vlad Luncan a avut evoluţii foarte bune în cadrul categoriei 55 kg de la acest concurs, reuşind să ocupe locul al II-lea.

În primul tur, el a avut liber, după care a trecut de Nika Alkhazashvili (Georgia) în turul II, respectiv de Julien Debruyker (Belgia) în turul al III-lea şi a câştigat astfel grupa din care a făcut parte, ceea ce l-a calificat în semifinale.

În penultimul act, Luncan l-a învins pe Bakhishalyiev din Azerbaidjan, ajungând astfel în finala categoriei, unde a fost învins, însă, de către georgianul Vano Niniashvili.

De menționat că Vlad Luncan a avut un sezon foarte bun până acum în 2017, clasându-se pe locul 1 în turneul de la Paks şi pe locul al III-lea la Lignano. Tocmai de aceea, el urmează să fie cap de serie la Campionatul European de juniori, competiție care este programată la Maribor, în Slovenia, în perioada 15-17 septembrie.

Florin Mihalca

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *