Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Peste 200 de jucători, la startul competiției ”Visit Oradea Streetball”


Peste 200 de jucători se află la startul competiției Visit Oradea Streetball, etapă care încheie la acest sfârșit dre săptămână, sâmbătă și duminică, circuitul național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour 2017.

Turneul, care va avea loc în Piața Unirii, în apropierea emblematicei Biserici cu Lună, oferă o ultimă șansă echipelor de a se califica pentru marea finală care va avea loc la București, în 19 și 20 august.

Noua disciplină olimpică, baschet 3×3, va aduna la Oradea echipe de top din România dar și din Serbia, aflate în căutarea punctelor în clasamentul mondial FIBA 3×3 World Rankings dar și a premiilor.

Câștigătoarea categoriei de elită la masculin urmează a fi recompensată cu un cec în valoare de 5000 de lei iar valoarea totală a premiilor depășește 15.000 de lei.

Încălzirea pentru Oradea Streetball se va da pe cel mai modern teren de baschet în aer liber din România, cel aflat în Parcul Brătianu, dotat la standarde FIBA și unde toți pasionații de baschet din Oradea și nu numai, pot juca până seara târziu, la lumina nocturnei.

Se anunță un două zile fierbinți și la propriu și la figurat, temperaturile caniculare urmând a diviza programul fiecărei zile în două sesiuni, dimineața și seara. Timp berechet astfel pentru jucători și spectatori să se răcorească la modernul Aquapark Nymphaea sau să aleagă o plimbare la umbră prin Cetatea Oradei.

Spectatorii vor putea fi la rândul lor vedete pe terenul de baschet, evenimentul fiind unul interactiv, cu numeroase concursuri pentru public.
Momentele de dans, majoretele și muzica non-stop vor contribui la atmosfera specifică evenimentelor de streetball, adevărate festivaluri de sport urban.

Adrian Micinic, CSM Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *