Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Talent-Fest, loc de promovare a talentului orădean, în spațiul public


Asociația EduBiz organizează și anul acesta TalentFest, sâmbătă, 16 septembrie 2017, la ora 16, în Parcul 1 Decembrie din Oradea.

TalentFest se dorește a fi un spatiu de promovare și stimulare a talentului orădean în spațiul public, prin ateliere interactive în domeniul cultural-artistic, sportiv, civic și voluntariat la care sunt invitați toți tinerii și copiii.

EduBiz împreună cu organizațiile bihorene participante pregătesc 3 ore de ateliere interactive, în aer liber, în care tinerii participanți pot să își descopere talentele în diverse domenii. Se pune accent pe: ateliere cultural-articistice (pictură, desen, muzică, dans, flash-mob), pe ateliere de dezvoltare personală și orientare profesională, pe domeniul sportiv (handbal, fotbal, judo, gimnastică, etc.), pe domeniul caritabil și pe voluntariat (ateliere de clown, orientare și jocuri în natură, etc.), toate fiind coordonate de tineri implicați și talentați.

În cadrul TalentFest, participanții se pot înscire și în SmartHunt, o Cursă Inteligentă, cu probe distractive în care vor avea ocazia să își testeze și dezvolte perspicacitatea și munca în echipă, într-o maniera inedită. Formularul de înscriere se găsește pe pagina de FB a evenimentului.

Participanții pot socializa în Zona de Relaxare TalentFest, amenajată în parc, bucurându-se de o seară liniștită de toamnă pe notele muzicale ale tinerilor studenti de la Universitatea Oradea, care vor incheia TalentFest cu un mini-recital muzical.

TalentFest este organizat cu sprijinul Direcției de Dezvoltare și Implementare Proiecte, Consiliul Județean Bihor și al Primăriei Oradea.

EduBiz este asociație non-profit din România, care dezvoltă programe de educație non-formală pentru copiii și tineri. Scopul EduBiz este să contribuie la dezvoltarea tinerelor talente prin programe de dezvoltare personală și profesională, orientare vocațională, programe de leadership, comunicare, de educație antreprenorială, programe prin care tinerii își dezvoltă competențe de viață, pentru a deveni tineri responsabili, profesioniștii de mâine.

Echipa EduBiz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *