Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

”Ciuma secolului XXI”, varicele omoară 57% dintre bolnavi, după 4 ani


VARICELE OMOARĂ 57% DINTRE BOLNAVI, ÎN DECURS DE 3-4 ANI DIN CAUZA RUPERII VENELOR DILATATE, A TROMBILOR ȘI DIN CAUZA TUMORILOR CANCEROASE! UMFLAREA PICIOARELOR, NELINIȘTEA DIN PICIOARE SEARA, VENELE ÎN PÂNZĂ DE PĂIANJEN ȘI CRAMPELE SUNT SIMPTOMELE TIMPURII ALE VARICELOR! CUM SĂ NU VĂ LĂSAȚI DOBORÂȚI DE VARICE? INTERVIU CU UN EXPERT DIN CADRUL ORGANIZAȚIEI MEDICALE PENTRU STUDIUL FLEBOLOGIEI!

 

De la editori: Statisticile oficiale arată că varicele sunt una dintre cele mai frecvente boli ale zilelor noastre. Potrivit statisticilor care acoperă ultimii 20 de ani, 57% dintre persoanele afectate de varice mor în primii 7 ani după diagnosticarea cu această boală. 29% dintre ei mor în primii 3,5 ani. Cauzele morții sunt diferite, variind de la tromboflebită la ulcere trofice și tumori canceroase cauzate de ele.Azi vorbim despre ce măsuri trebuie luate dacă ești diagnosticat cu varice, cu un expert și cercetător în cadrul Centrului de Tratament al Varicelor, dr. Andrei Popa!

Bună dimineața, Andrei. Prima întrebare vizează statisticile oficiale privind incidența varicelor. Cât de exacte sunt acestea și dacă ești de acord cu cifrele?

Știi, statisticile oficiale sunt de încredere. Vorbim despre instituții precum Organizația Mondială pentru Studiul Sănătății Populației, Organizația pentru Asistență Medicală etc. Dar cea din urmă e implicată mai mult în activități zilnice, făcând de exemplu muncă „pe termen scurt”. Spre deosebire de ei, Organizația Mondială pentru Studiul Sănătății Populației dezvoltă strategii care ajută la protejarea umanității de boli. În cazul varicelor, ei au toate motivele să tragă un semnal de alarmă. În ultimii zece ani, am văzut o creștere bruscă a ratei de mortalitate în România, cauzată de această boală. Având în vedere frecvența cazurilor noi de varice diagnosticate, răspândirea bolii este o problemă foarte gravă.

Din câte știu eu, colegii noștri din alte țări au observat aceeași tendință.

Care sunt pericolele varicelor? E doar o dilatare obișnuită a venelor, nu-i așa?

Vorbești serios? Ceea ce numești o „dilatare obișnuită a venelor” este, de fapt, o boală foarte periculoasă care provoacă multe complicații. Ca să fiu mai exact în această privință, permite-mi să-ți ofer niște exemple ilustrate.

În primul rând, trebuie să menționez tromboflebita. În termeni simpli, e o situație în care sângele îți blochează venele. Poate să ducă la orice. De la detașarea cheagului și penetrarea acestuia în inimă sau plămâni, cauzând moartea până la blocarea completă a venei, cauzând moartea ulterioară și putrefacția în interiorul piciorului. Asta înseamnă o poartă larg deschisă pentru cangrenă care poate să ducă la amputarea membrelor. Tromboflebita este o complicație foarte periculoasă care e prezentă la 75-80% dintre persoanele afectate de varice. Cu toate acestea, majoritatea persoanelor o ignoră complet.

Exemplu de tromboflebită:

În al doilea rând, implică ulcer trofic. Sunt făcute din noduri varicoase și sunt foarte periculoase. Deteriorarea venei sau varicele neglijate pot să declanșeze ulcer. După apariția ulcerelor, e aproape imposibil să le distrugi complet. Singura opțiune e să le limitezi, oprind expansiunea putrefacției, astfel salvând picioarele. Dar asta e tot ce se poate face. Înseamnă că persoana afectată va trebui să-și monitorizeze atent picioarele și să lupte cu recidiva.

Ulcer trofic la o pacientă:

În alt treilea rând, există un risc de tumori canceroase, desigur. Acestea pot fi cauzate fie prin ulcere trofice sau prin progresul tromboflebitei, care implică dezvoltarea radicalilor liberi care, la rândul lor, cauzează tumori maligne. Aceste două complicații sunt esențiale pentru dezvoltarea ulterioară a cancerului. Având în vedere că tromboflebita, după cum am menționat, e prezentă la 75-80% dintre persoanele afectate, varicele pot fi considerate ca fiind o boală foarte periculoasă.

Cancer provocat de ulcer:

În al patrulea rând, se sparg venele de la picioare. Totodată, hemoragia este atât internă, cât și externă, atunci când, concomitent cu ruperea peretelui vasului de sânge are loc și ruperea țesutului epidermic. Consecințele pot fi extrem de periculoase, în special atunci când se sparg venele mari, fapt ce poate duce la deces. Hemoragia venoasă este, de regulă, abundentă, sângele se coagulează foarte încet, nu se oprește. Din cauza hemoragiei puternice, tensiunea scade brusc, apare senzația de slăbiciune, pielea este palidă. Durerea în locul rupturii este puternică, continuă, pulsatilă.

Tromboembolismul este ruperea venoase obstruate:

Care sunt opțiunile de tratament oferite de medicina contemporană?

Există un tratament clasic care implică folosirea medicamentelor, a masajului și a exercițiilor fizice limitate. Pe scurt, îți permit să reduci riscul complicațiilor și să extinzi durata de viață a unei persoane. Problema principală a acestui tratament e că oamenii iau de obicei medicamentele prescrise în mod regulat, dar ritmul modern al vieții face dificilă controlarea activității fizice de către aceștia. Mai mult decât atât, există câteva persoane care se pot masa de cel puțin 3-4 ori pe săptămână. Dar tratamentul este eficient doar atunci când este folosită combinația terapiilor menționate mai sus . Ca urmare, acest tratament poate fi ineficient.

O altă opțiune e tratamentul care necesită spitalizare. Totuși, un asemenea tratament complex e asigurat în mod eficient doar de câteva spitale private. Această opțiune poate să fie foarte costisitoare. Prețul poate fi între 5.000 și 10.000 lei. Spitalele publice oferă doar operații care pot să ducă la alte probleme.

A treia opțiune care a entuziasmat recent toți flebologii din România este o cremă anti-varice numită Venum Pro. Acesta este un medicament care a fost creat în Germania și care a demonstrat rezultate remarcabile. Crema a fost deja testată clinic în România și a devenit disponibilă pe piață imediat după aceea. Această cremă a provocat un val de entuziasm în clinicile specializate din întreaga lume. Din câte știu, producătorul se chinuie să satisfacă cererea și să proceseze toate comenzile.

Deci, care e avantajul acestei creme anti-varice? De ce e cererea atât de mare?

În primul rând, este foarte eficientă. Potrivit rezultatelor testelor, crema a ajutat la obținerea unei însănătoșiri complete la 84% dintre persoane. Cei 16% rămași au demonstrat un progres semnificativ. Mai mult decât atât, medicamentul a eliminat tromboflebita la aproape toate persoanele implicate în test. Înseamnă că posibilitatea de dezvoltare a cancerului a fost exclusă.

Testele întreprinse în Uniunea Europeană, unde crema este produsă, au demonstrat cifrele de 83% și 17%. Testul a avut loc în CAPIO MOSEL-EIFEL-KLINIK, o clinică din Berlin bazată pe flebologia inovativă. Se poate vedea că variațiile dintre cele două teste sunt minime.

Crema poate fi folosită fără niciun medicament auxiliar. Menține o acțiune constantă pe picioare și atenuează consecințele încărcăturii fizice. Acesta e un avantaj imens pentru toate persoanele ale căror picioare rămân sub o presiune constantă pe durata unei zile de muncă. După primele zile de aplicare, crema elimină multe simptome neplăcute ale varicelor. Mai mult decât atât, crema îndepărtează cheagurile de sânge, îmbunătățește circulația și reface pereții venelor.

Cred că cititorii noștri vor dori să știe de unde poate fi achiziționată crema Venum Pro .

În prezent, majoritatea rețelelor farmaceutice din România nu pot ajunge la o înțelegere cu producătorul. Crema este disponibilă doar în câteva farmacii din câteva orașe mari. Motivul din spatele acestui lucru este destul de banal. Având în vedere eficacitatea cremei și cererea prognozată, farmaciile vor să crească prețul cu 500-700%. În același timp, producătorul susține un preț corect și cheltuieli generale moderate care nu sunt mai mari decât cele normale. În prezent, părțile sunt blocate în negocieri dure. Sperăm că vor ajunge la o înțelegere în cele din urmă.

Pentru moment, crema anti-varice este vândută pe un site special. Aceasta este singura opțiune pentru a face medicamentul accesibil tuturor persoanelor care chiar au nevoie de el. Am verificat recent cum funcționează site-ul și trebuie să punctez faptul că totul este foarte comod. Tot ce trebuie să faci este să-ți lași numele și numărul de telefon. După aceea, vei fi contactat de un agent de vânzări pentru a specifica detaliile de livrare. Plata se face doar după primirea cremei. Este foarte comod pentru cei care folosesc rar internetul pentru a comanda lucruri.

Andrei, mai este ceva ce ai dori să le spui cititorilor noștri înainte de a încheia interviul?

Singurul lucru pe care vreau să-l amintesc este faptul că boala este foarte periculoasă. Varicele nu sunt o boală inofensivă, ci o boală letală. Dacă ai observat manifestările inițiale ale varicelor precum nodulii vasculari, venele cu aspect de pânză de păianjen, inflamare frecventă, durere și senzație de greutate în picioare, trebuie să realizezi la ce fel de pericol ești expus.

Nu aștepta până când cheagul detașat îți oprește inima sau oncologii te diagnostichează cu cancer. Tratează boala în stadiul în care încă mai poate fi oprită. Dacă nu ai timp și bani pentru spitale private, folosește crema anti-varice Venum Pro. Acesta este unul dintre cele mai eficiente și ieftine medicamente disponibile momentan pe piață.

Ramona Filipescu, medinfo.ro

3 Responses “”Ciuma secolului XXI”, varicele omoară 57% dintre bolnavi, după 4 ani”

  1. martie 28, 2018 at 9:10 pm

    Este ceva ce nu am fost capabil de a experimenta într-un timp destul de lung. Datorită Eco Slim!
    Atunci când cumpără ceva, mai ales dacă are ceva de-a face cu sanatatea ta, ar fi înțelept pentru a verifica dacă un produs nu are efecte secundare. În caz de Eco Slim, nu are raportate efecte secundare majore. Prin urmare, vă sunt asigurate că se pierde aceste grăsimi în exces în cel mai natural și în condiții de siguranță posibil. Utilizarea pe termen lung a produsului, de asemenea, nu a produs nici o reacție adversă la consumatorii săi. fito spray pentru slabit
    Mai important, cu toate acestea, cumpararea Eco Slim prețul de la producător mai ieftin de două ori (acest lucru se datorează actual de acțiune). Prin aceasta, va fi capabil de a încerca acest medicament fără cheltuieli inutile. Și mai important, vei fi cu siguranta multumit cu ce rezultate veți ajunge. Acest lucru va face astfel încât începi să crezi în tine, și veți obține o mulțime de încredere în sine.
    Eco Slim de unde sa cumpere magazin sau farmacie.
    „Allegro” nu este și nu va fi niciodată bun loc pentru a cumpara medicamente, nici, cu atât mai mult, suplimente. http://recinziireale.com

  2. martie 31, 2018 at 6:58 am

    Titan Gel, un produs sigur pentru potenta la un pret accesibil. Titan Gel este un produs care, intai de toate, este sigur si poate fi folosit de orice barbat fara nici un fel de risc. Aceasta calitate pe care o are Titan Gel valoreaza foarte mult in conditiile in care foarte greu poate fi gasit si cumparat un produs farmaceutic a carui folosire nu creaza efecte adverse. Pretul la care se vinde Titan Gel, de doar 159 de lei, adica cu cincizeci de procente mai mic decat pretul sau oficial, face din acest medicament unul accesibil si la indemana oricarui barbat care sufera de tulburari de erectile si care doreste sa scape de ele fara a apela la medicamente sintetice de potenta care aduc cu ele numeroase probleme pentru sanatate. http://www.titangel-in-romania.com Eu personal nu am citit articolele acelea, dar le citeste careva, postati un comentariu aici cu linkurile, pentru ca sunt foarte curios sa stiu parerea lor ca Titan Gel (articolele complete, nu doar portiunile extrase despre care puteti sa le cititiaici). Tot pe pagina lor oficial am descoperit ca Titan Gel este utilizat de starurile xxx. Nu stiu sigur daca este doar reclama (cu toate ca tind sa sa fiu de parere ca este) dar din pacate nu am gasit niciunde care sunt acele staruri care au folosit Titan Gel. Poate fifoarte interesant de aflat si chiar sunt 100% increzator ca acest tip de relatari nu sunt confidentiale. Sau poate sunt ?? Cand Se Produc Rezultatele Cu Titan Gel? Dupa spusele lucrurilor de pe pagina lor, rezultatele Titan Gel apar in 4 saptamani, iar prin efecte este vorba de cresterea penisului in lungime si grosime. http://www.titangel-in-romania.com

  3. aprilie 9, 2019 at 5:09 pm

    De exemplu, unii oameni văd primul rezultat cu pastile de marire a penisului după câteva săptămâni, în timp ce pentru alții poate dura câteva luni. În plus, există extensoare penis pe piață care, prin întinderea penisului, stimulează celulele corpului din penis pentru a încerca să creeze o lungime naturală maximă. Asemănător cu diluanții există și pompe pentru penis. Aceste pompe pentru penis sunt o metodă inovatoare pentru a stimula o erecție mai bună. Tehnologia de bază funcționează pe baza compresiei aerului și a apei pe corpurile de umflare. Și există, de asemenea, creme care sunt comparabile cu lubrifianții. O combinație de ingrediente puternice este utilizată aici pentru a stimula corpurile umflate ale penisului astfel încât erecția să poată fi îmbunătățită ca și cu lubrifiant. Ideea din spatele ei este că atunci când obțineți o erecție mai bună, aceasta conduce, de asemenea, la o creștere naturală maximă a penisului. Modul în care semnalarea marcată a penisului necesită o mulțime de timp și dedicare, indiferent de metoda pe care o alegeți. Respectați întotdeauna instrucțiunile de pe produse și citiți cu atenție ingredientele din cutie. Prin încercarea unor produse diferite, puteți continua căutarea unor alternative nedureroase.

    https://www.titan-gels.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *