Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Festivalul ”Star Vivere Music Revolution”, ed. a IV-a, la Teatrul Regina Maria


Asociatia Star Vivere în parteneriat cu Primăria Oradea, Consiliul Județean Bihor și Direcția de Implementare a Proiectelor Bihor, organizează în perioada 9-11 noiembrie 2017, pe scena Teatrului Regina Maria, cea de a patra editie a Festivalului Star Vivere Music Revolution!
Optzeci și patru de copii si adolescenti inscrisi din toata tara, cu varsta cuprinsa intre 4 si 21 de ani, incadrati in 6 grupe concurează vineri 10 noiembrie 2017, începand cu ora 14, pe scena teatrului in fata unui juriu alcatuit din vedete si personalitati artistice.
În premieră, Cezar Oatu si Alin Pascal fac parte dintr-un juriu de specialitate alăturându-se lui Nico, Mihaela Tatu, Doina Bentu si Ovidiu Lazăr. Președintele juriului este compozitorul Mihai Alexandru, care a reprezentat România la Eurovision în acest an !
Festivalul ”Star Vivere Revolution” este cotat, începând chiar cu prima ediție, ca fiind unul dintre cele mai importante evenimente de gen, fiind recunoscut ca un festival ”profesionist”, foarte frumos dar „greu”din punct de vedere al competiției, calității concurenților dar și al premiilor. Este de asemenea unic prin conditiile de desfășurare, facilităților și gratuităților oferite concurenților dar și însoțitorilor acestora.
Sâmbătă 11 noiembrie 2017, de la ora 11, în sala de conferințe a Hotelului Forum Continental Oradea, va avea loc întâlnirea deschisă (open meeting-ul sau intalnirea dopo festival) în cadrul careia atat concurentii cat si parintii vor putea afla direct de la membrii juriului opiniile, părerile și concluziile desprinse din participarea la acest festival.
De la ora 15, pe scena teatrului are loc Gala decernării premiilor.
În cadrul galei susțin recitaluri CEZAR OUATU – THE VOICE, pentru prima dată în Oradea, ALIN PASCAL, NICO, OVIDIU LAZĂR, ELA TRANDAFIR, câștigătoarea GRAND-PRIX-ULUI de anul trecut.
Intrarea publicului este liberă, în ambele zile (concurs si gală).
”Mulțumesc partenerilor oficiali, autorităților care ne-au sprijinit și în acest an înțelegând dorința noastră de a impune orașul Oradea pe harta muzicii pentru copii si tineret, oferind copiilor, părinților, juriului dar si celor interesati de un astfel de eveniment, imaginea unui oraș tânăr, deschis spre artă, cu mare potențial turistic, un oraș interesat de educația și cultura tinerilor săi si nu numai”.
Prof. Valeria Mișcuția

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *