Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Trade Center Oradea găzduiește Târgul de Cariere, în 16 noiembrie


Peste 30 de companii și organizații participă la evenimentul de recrutare, care are loc pe 16 noiembrie, la Trade Center. Sunt așteptați toți cei care vor să facă următorul pas în viața lor profesională, mai ales că cele mai importante companii vin la Târgul de Cariere cu oferte de locuri de muncă (joburi), stagii interne (internshipuri) și programe de voluntariat.

Ce companii participă la TdC Oradea ?

Berg COMPUTERS (IT&Software), Corporactive Consulting (Recrutare), Inteva  Products (Auto&Automotive), Nidec (Producție&Tehnică), Celestica (Producție&Tehnică), Eberspaecher Exhaust Technology (Auto&Automotive) Faist  Light Metals (Producție&Tehnică), Penny Market (Retail&FMCG), Plexus (Producție&Tehnică), AJOFM Bihor (Recrutare), Stefanini (IT&Software), Valiant TMS (Auto&Automotive) Cerved Credit Collection SpA, Comau, Connect Group, Double Tree by Hilton, FinProm, H.Essers Oradea, KFC, KUKA, Leroy Merlin, McDonald’s, Profi, RCS&RDS, RE/MAX Joy, Sykes, VPK Packaging și Universitatea din Oradea se numără printre companiile care participă la eveniment.

“Multe companii angajează în domeniile Automotive, Producție și Tehnică, dar și în IT, Retail, Vânzări, Logistică&Transport sau Turism. Orădenii sunt așteptați pe 16 noiembrie la Trade Center, între orele 10 – 17. Îi sfătuim pe cei interesați să-și pregătească CV-ul și să vină să-i cunoască pe reprezentanții brandurilor prezente la Târgul de Cariere. Bineînțeles că intrarea este liberă”, declară Ioana Oros, Managerul de Relații Publice al Târgului de Cariere.

”La firma de software berg COMPUTERS, suntem în plin proces de dezvoltare și ne extindem echipa de SAP din Oradea, drept urmare recrutăm programatori pasionați, pe posturi de Java Script Frontend Developer, Backend Developer și Software Test Engineer”, spun reprezentanții companiei de IT.

Inteva activează în domeniul Automotive, având fabrici în Salonta și Oradea. La Târgul de Cariere din Oradea caută Ingineri industrializare, cunoscători ai echipamentelor de asamblare, experimentaţi în definirea specificaţiilor şi îmbunătăţirea liniilor de producţie.

Stefanini oferă posturi în care poți lucra de acasă. Compania este în căutare de Ingineri de sistem, vorbitori de limba Germană, Spaniolă, Portugheză și Engleză, care să se alăture echipei lucrând de acasă.

VR & Gaming Zone

Organizatorii au pregătit pentru participanți și activități relaxante, iar la Info Point vor putea fi printate și CV-uri pentru cei care nu le au pregătite.

“VR Zone este marea surpriză a ediției din acest an și este locul unde poți explora fascinanta lume virtuală cu ajutorul tehnologiei. Mai mult, cei prezenți se vor putea bucura de zona de Gaming, unde vor avea la dispoziție jocuri arcade”, declară Mihai Cotos, fondatorul Târgului de Cariere.Vizitează Standul de Demisii.

Vizitează Standul de Demisii

În cadrul evenimentului, vizitatorii se pot adresa specialiștilor în recrutare și psiholologilor de la Standul de Demisii. Candidații pot cere sfaturi despre procedurile legale pe care trebuie să le respecte în cazul unei demisii, precum și despre posibilități de luat în calcul pentru construirea următorilor pași în carieră.

Câștigă 500 de euro la TdC

Toți participanții care ajung la Târgul de Cariere Oradea vor primi un talon de tombolă, cu ajutorul căruia se vor putea, apoi, înscrie la concursul vidaXL. Premiul constă într-un voucher de cumpărături de 500 de euro pe site-ul www.vidaxl.ro.

Târgul de Cariere Oradea a ajuns la a X-a ediție, iar pe 16 noiembrie sunt așteptați 2.000 de candidați. Târgul este deschis între orele 10 – 17 și intrarea este liberă. Mai multe informații găsiți pe www.targuldecariere.ro.

Ioana Oros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *