Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

”Campionii Viitorului” îi premiază pe sportivii și antrenorii meritoși


Proiectul Campionii Viitorului, prin intermediul căruia se premiază sportivii și antrenorii care au obținut rezultate remarcabile în cursul anului calendaristic 2016, a ajuns la momentul festivității de premiere.
Aceasta se va desfășura în pauza meciului dintre CSM CSU Oradea și BC SCM
Timișoara, contând pentru etapa a 8-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18.

Cele mai remarcabile rezultate au fost obținute, în probele individuale olimpice, de către Larisa Florian – locul al II-lea la Campionatul European de
Judo U23 în limitele categoriei – 52 kilograme feminin; Laviniu Chiș – locul I la Campionatul Național de atletism în proba de 5.000 metri seniori, respectiv Bianca Benea – locul 3 la Campionatul European de Scrimă pentru juniori și cadeți, în proba de spadă feminin. Alți sportivi cu rezultate notabile în probele individuale olimpice, potrivit coeficientului din regulamentul proiectului, au fost obținute de Vlad Luncan (judo), respectiv Cristina Rayna (tir).

În cadrul probelor olimpice pe echipe, s-au evidențiat rezultatele obținute de echipele de polo juniori ale Crișul Oradea, atât la masculin, cât și la feminin. Echipele de Juniori 1 și 3 ale clubului amintit au cucerit titluri naționale în cursul anului 2016.

Între laureații probelor neolimpice, se evidențiază Anthony Ramon Ochian –
locul 1 la Campionatul European de Cadeți Kyokushin.

În total vor fi premiați 37 sportivi, trei echipe și 18 antrenori în probele olimpice, respectiv 39 sportivi și 7 antrenori în probele neolimpice.

Pe această cale, Clubul Sportiv Municipal Oradea și Primăria Oradea doresc
să transmită felicitări tuturor sportivilor, antrenorilor și cluburilor care au muncit și au depus eforturi remarcabile pentru a performa în plan sportiv. Urăm mult succes tuturor sportivilor, antrenorilor și structurilor sportive în continuarea activității în minunata lume a sportului de performanță.

NOTĂ:
Meciul de baschet amintit se va desfășura în cursul zilei de luni (11 decembrie), la Arena Antonio Alexe. Ora de începere a evenimentului se anunță ulterior, după definitivare.

Adrian Micinic, CSM Oradea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *