Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Și în retur, ”luceferii orădeni” strălucesc tot la Oradea


Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea revin din vacanță în data de 15 ianuarie, când au programate reunirea lotului și primul antrenament din anul 2018.

În pofida unor materiale de presă de la sfârșitul lunii decembrie, care dădeau tot mai posibilă mutarea echipei la Motru din retur, antrenorul Cristian Dulca este convins că și în partea a doua a acestei ediții de campionat Luceafărul va juca tot în Bihor. „Nu avem o poziție oficială din partea clubului în această privință. Dacă se va ajunge să se pună această problemă, ea va fi comunicată din timp. Acele materiale nu sunt altceva decât speculații și noi știm că vom juca în retur tot la Oradea. Avem condiții bune aici, așa că nu avem de ce să ne plângem”, a declarat, pentru Bihoreanul, antrenorul Cristian Dulca, recent întors din vacanță, din Anglia, unde a fost la fiul său, care activează în campionatul englez.

În ceea ce privește lotul de jucători, deocamdată nu a plecat nimeni, pentru că „și așa suntem puțini, 15-16, și cine să mai plece?”, după cum a mai precizat tehnicianul. La capitolul veniri, Dulca a dorit să țină ascunse numele jucătorilor cu care se discută pentru întărirea lotului, dar a precizat că „avem nevoie de vreo 5-6 jucători și vor veni în probe la început. Unii sunt cu experiență, alții mai tineri, dar o să-i vedeți la timpul potrivit, pentru că așa ne place nouă să facem, să nu ne hazardăm cu declarații, până nu suntem convinși că sunt ai noștri”.

După reunirea lotului, pe data de 15 ianuarie, echipa se va pregăti pe plan local, iar pe finalul lunii va pleca în cantonament, „în Cipru sau Antalya”, după cum a mai menționat antrenorul echipei Luceafărul.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *