Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Luceafărul Oradea începe primul joc din retur, acasă


Etapa de la sfârșitul de săptămână, din Liga a II-a la fotbal aduce, în sfârșit, debutul oficial în noul an calendaristic a echipei orădene Luceafărul. Roș-albaștrii” bihoreni primesc, sâmbătă, pe teren propriu, replica echipei FC Argeș.

Jocul este programat  cu începere de la ora 11, la Stadionul Luceafărul din Sânmartin, iar elevii antrenorului Cristian Dulca primesc replica unei echipe aflate în partea superioară a clasamentului. Astfel, FC Argeș vine în Bihor de pe poziția a VI-a, cu 37 de puncte și 10 victorii în cele 22 de meciuri susținute. Piteștenii vin la Oradea după ce în prima etapă din noul an s-au impus în deplasare, la Miroslava, pe terenul Științei, cu scorul de 3-2.

De partea cealaltă, Luceafărul a acumulat și ea trei puncte în prima rundă, dar fără să joace, după ce a câștigat la „masa verde”, cu 3-0, disputa cu ASA Tg. Mureș, echipă retrasă din campionat, după ce a intrat în faliment.

Elevii antrenorului Cristian Dulca, situați pe locul XIII în ierarhia la zi, cu 24 de puncte și 6 victorii, speră totuși ca în acest joc să spere și rușinea înfrângerii din amicalul de la Cluj, cu liderul Ligii I, unde au cedat cu 0-9.

Ca de obicei, la jocurile de acasă ale echipei bihorene, intrarea spectatorilor este liberă și de această dată.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *