Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Cooperare transfrontalieră pentru gestionarea patrimoniului natural


Vineri 23 martie , la Liceul Don Orione la ora 11,30 se desfășoară conferinţa de deschidere a proiectului intitulat ,,Joint Challenge and Joint Cooperation for the Management of Cross-Border Natural Heritage” (Provocări comune și cooperare pentru gestionarea patrimoniului natural transfrontalier), proiect finanțat în cadrul Programului Interreg V-A România-Ungaria 2014 – 2020).

Conferinţa este organizată de conducerea Societăţii de Binefacere “Don Orione”, în calitate de Beneficiar Lider, respectiv de conducerea Parcului Național Crișuri – Mureș din județul Békés și a Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Békés, Ungaria, în calitate de Parteneri de proiect.

Scopul evenimentului este lansarea proiectului ROHU 7 ,,Joint Challenge and Joint Cooperation for the Management of Cross-Border Natural Heritage” (Provocări comune și cooperare pentru gestionarea patrimoniului natural transfrontalier). La conferinţă vor fi prezenţi reprezentanţi ai conducerii instituţiilor partenere şi echipa comună de implementare a proiectului care vor prezenta proiectul.

Pr. Mihai Fechetă, preşedinte  

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *