Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Baschetbalistul Martin Zeno se alătură echipei CSM Oradea


Veste bună pentru fanii echipei de baschet CSM CSU Oradea! Conducerea clubului orădean a anunțat, marți, că jucătorul Martin Zeno a primit acceptul medicilor de a se alătura echipei la antrenamente. „Sportivul nord-american  urmează un program special și va fi monitorizat cu atenție de staff-ul medical și tehnic al CSM CSU Oradea”, anunță clubul bihorean, pe site-ul oficial.

De menționat că Martin Zeno a fost supus unei intervenții chirurgicale la începutul lunii ianuarie, după ce s-a accidentat la genunchi, în meciul cu Steaua CSM Eximbank București, ultimul din anul 2017. Apoi, baschetbalistul nord-american a urmat, după operație, un program de recuperare, „pe parcursul căruia toți cei care i-au monitorizat progresul au constatat că el se află în avans considerabil față de un program normal de recuperare pentru un sportiv de performanță în cazuri similare”, mai arată clubul orădean în informarea sa.

Luni, 19 martie, medicii i-au dat undă verde lui Zeno să se alăture echipei în programul de pregătire. El va avea în continuare un regim special, deși Martin se află într-o stare avansată din punct de vedere fizic, ținând cont de intervenția chirurgicală la care a fost supus. Baschetbalistul american va intra în regim normal de pregătire cu echipa CSM CSU de săptămâna viitoare și „se preconizează că în decurs de aproximativ o lună va putea intra la meciuri”

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *