Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Primul turneu final al Campionatului Naţional de polo pentru juniori I


De vineri până duminică, Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” găzduiește primul turneu final al Campionatului Naţional de polo pentru juniori I.

Participă primele trei formaţii calificate din Zona Nord – Crişul Oradea, Corona Braşov şi Viitorul Cluj-Napoca, respectiv din Zona Sud – CSA Steaua, Triumf şi Dinamo (toate din Bucureşti).

După calculele hârtiei, CSA Steaua, Triumf şi Crişul sunt echipele cu cele mai mari şanse la clasarea pe podium sau la câştigarea titlului.

În ceea ce o privește însă pe formaţia Crişul, aceasta este pregătită de antrenorii Marcel Haşaş şi Eugen Băjenaru și este cea mai tânără echipă din competiţie, având un lot alcătuit în mare majoritate din juniori II şi III. Totuși, obiectivul orădenilor este clasarea pe un loc de pe podium. De notat că cei mai experimentaţi jucători ai orădenilor sunt Czenk Ferenc şi Nichita Ilisie, poloiști care fac parte şi din lotul echipei de Superligă CSM Digi.

Ne dorim, împreună cu colegul meu, Eugen Băjenaru şi cu toţi jucătorii, situarea pe un loc între primele trei. Lotul nostru este format în proporţie de 90 la sută din jucători cu vârstă de 15-16 ani. Suntem pregătiţi pentru o luptă cu onoare, dorim să ne batem cu echipele adverse. Cu siguranţă le vom îngreuna jocul”, a declarat antrenorul echipei CS Crişul, Marcel Haşaş.

În prima zi, vineri, Crişul joacă în compania celor de la Corona Braşov şi Triumf Bucureşti, sâmbătă va întâlni pe Dinamo şi Viitorul Cluj-Napoca, iar duminică a avea meciul cu CSA Steaua.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *