Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

CSM Digi Oradea a pierdut acasă jocul de polo, cu Steaua Stirom București


Poloiștii de la CSM Digi Oradea au pierdut, sâmbătă, și cel de-al doilea joc pe care l-au susținut, în fața propriilor suporteri, cu Steaua Stirom București, în runda a XIV-a, ultima din sezonul regulat al Superligii Naționale.

Dacă vineri disputa a fost mai strânsă însă, de această dată, în meciul al doilea, desfășurat tot la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, steliștii s-au impus mult mai clar, cu scorul de 17-8, după ce partida a fost echilibrată doar în primul sfert, la finele căruia bucureștenii au condus doar cu 3-2.

În următoarele opt minute, orădenii marcat tot de două ori, timp în care au primit însă patru goluri, astfel că în pauza mare Steaua conducea cu 7-4.

Și în sfertul III orădenii au rămas consecvenți marcării a două goluri, numai că au primit șase de această dată, astfel că în ultima pauză s-a intrat deja cu un avans de șapte goluri pentru steliști, scor 13-6.

Din păcate, nici în ultimele opt minute nu s-a schimbat mare lucru în jocul celor două formații și tot Steaua și-a adjudecat și sfertul IV, cu 4-2, astfel încât rezultatul final a fost 17-8 pentru campioni.

În partida de sâmbătă, Roland Szabo a punctat de trei ori și a fost cel mai eficace de la CSM Digi. L-a urmat Levente Vancsik, cu două goluri, Istvan Szabo, Marc Roca șiJesse Koopman, autori a câte un gol. În replică, de la Steaua, Mihnea Chioveanu și Nikola Murisic au fost principalii marcatori, cu câte trei goluri.

La finele sezonului regulat, CSM Digi Oradea a acumulat 21 victorii și 7 înfrângeri și ocupă locul al II-lea.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *