Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Bilete de tratament suplimentare, la Casa Județeană de Pensii Bihor


Casei Judetene de Pensii Bihor i-au fost repartizate un numar de  101 bilete de tratament  pentru seria 4, incepand cu data de 5 aprilie 2018,  pentru statiunile: 1 Mai, Buzias, Covasna, Moneasa, Olanesti si Geoagiu. Biletele se pot ridica de la sediul institutiei, zilnic, de luni până joi intre orele 8 -14, iar vineri intre orele 8-13, până în data de 29 martie 2018, la ora 14. Redistribuirea biletelor de tratament  neridicate se va face în data de 30 martie 2018, la ora 8.

Biletele de tratament se elibereaza personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de catre titular prin procura autentificata din care sa rezulte ca mandatarul este imputernicit sa ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii februarie 2018(copie si original)/adeverinta eliberata de catre angajator cu castigul brut aferent lunii anterioare repartitiei, precum  si biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie si original).

Carmen Polman, director executiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *