Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

O nouă Serată muzicală la Muzeul Aurel Lazăr


Marţi, 27 martie 2018, ora 18, are loc, la Muzeul Memorial „Aurel Lazăr”, o nouă ediţie a Seratelor cu Bijuterii Muzicale.

Publicul este invitat să audieze ciclul de miniaturi pentru vioară și pian compus de compozitorul rus César Antonovich Cui, intitulat Kaleidoscope, op. 50, în interpretarea violonistei Andrada Ciupeiu – asist. univ. dr. la Departamentul de muzică a Facultății de Arte a Universității din Oradea, drd. la Școala doctorală interdisciplinară a Universității Transilvania din Brașov – și a pianistei Ana Ruth Maior – asist. univ. drd. la Departamentul de muzică a Facultății de Arte a Universității din Oradea, drd. a Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași.

Această ediție aduce în fața publicului trei tinere pianiste de la Liceul de Arte din Oradea aflate sub atenta îndrumare a profesoarei Benczedi Monika, viitoare muziciene care, deși se află la început de drum, au acumulate deja premii la diferite Concursuri de interpretare instrumentală. Este vorba despre Maia Ciupeiu, clasa I-a, Anastasia Vicoveanu, clasa a II-a și Rebeca Rusu, clasa a II-a.

Conducerea Muzeului Țării Crișurilor Oradea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *