Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

35 de persoane sunt bănuite ca fiind traficante de cannabis


Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea au finalizat cercetările faţă membrii unei grupări de crimă organizată, formată din 35 de persoane cu vârste cuprinse între 16 și 34 de ani, bănuite de comiterea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri de risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în perioada ianuarie – septembrie 2015, liderul grupării, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, județul Gorj, domiciliat fără forme legale în municipiul Oradea, ar fi procurat cannabis de la surse diferite din județele Timiş şi Bihor, droguri pe care ulterior le-ar fi oferit spre vânzare în municipiul Oradea, atât personal, cât și prin intermediul altor trei membri ai grupării.

Membrii grupării sunt bănuiți că ar fi deținut și distribuit pe raza județului Bihor, aproximitiv 1,7 kilograme de cannabis.

În urma probatoriului administrat, prin rechizitoriul întocmit la sfârșitul lunii ianuarie 2016, procurorii D.I.I.C.O.T. Serviciul Teritorial Oradea au dispus trimiterea în judecată a liderului grupării și a altor 12 persone, membri ai grupării infracționale.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei în cauză riscă o pedeapsă privativă de libertate cuprinsă între 3 şi 15 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

Biroul de presă al IPJ Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *