Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Cerșetori depistați că înșelau buna-credință a orădenilor, cu cârpe


În zona Pieței Rogerius, polițiștii locali au identificat 2 persoane de sex feminin apte de muncă care apelau, în mod repetat, la mila publică. În urma verificarii s-a stabilit că V. I, în vârstă de 26 de ani, și F.T, în vârstă de 21 de ani originare din comuna Vadu Crișului, țineau în brațe fiecare ceea ce păreau a fi doi bebeluși. În fapt, ambele aveau înfășurate diverse pături, cârpe și alte materiale, dând impresa cetățenilor că țin copii în brațe.

Asupra femeilor au fost găsite sume de bani, proveniți în urma apelării în mod repetat la mila publică, pe raza Municipiului Oradea.

Cele două persoane au fost sancționate contravențional cu o amendă de 500 lei fiecare și confiscarea bunurilor provenite din săvârșirea contravenției.

Poliţiştii locali efectuează patrulări şi acţiuni de identificare a persoanelor apte de muncă care apelează, în mod repetat, la mila publică, îndemnând totodată cetățenii Municipiului Oradea, de a nu încuraja aceste persoane prin darea de bani, care se folosesc de diverse tertipuri pentru a impresiona oamenii, deși acestea sunt persoane apte de muncă.

Poliţia Locală Oradea reaminteşte numărul de telefon 0259.969 – Dispecerat la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii antisociale.

Poliția Locală Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *