Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Expoziția „Top Auto 2018”, ediția I, în Piața Unirii, între 3-7 mai


Iubitorii de automobile vor avea patru zile de răsfăț. Aproximativ 150 de mașini noi, aparținând celor mai populare mărci.

Sunt expuse de joi, 3 mai și până duminică, 7 mai 2018, în Piața Unirii. Programul expozițional va fi între 10 și 19.

Expoziția „Top Auto” va avea segmente de autoturisme rulate premium, dar și o zonă dedicată mașinilor de show: retromobile, tuning, racing sau off-road. Pe parcursul celor patru zile de desfășurare, vor fi prezente în piață mașini aparținând Retromobil Club România, West Alpine Off-Road, GajuKyd Garage, Crazy Tuning, Black List sau PowerFanatics Garage. De asemenea, vizitatorii vor putea interacționa cu echipajele Poliției Rutiere si Poliției Locale Oradea.

Ford Carbenta Com va expune la Top Auto aproximativ 30 de mașini, între care se vor regăsi noile modele EcoSport și Custom, Edge Vignale, Ka+ Active, Fiesta Active, dar și sportivele Fiesta ST, Focus RS și Mustang.

ATP Motors aduce o divizie de patru autoturisme Mazda, printre ele și CX5, dar și 10 mașini Mercedes-Benz, cu loxoasele C, E și S.

Hyundai Carbenta propune cele mai proaspete modele lansate de producător – noul i30 Fastback și cel mai mic SUV al marcii – Kona.

Vor fi prezente și cele mai noi modele Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Kia și Toyota. Alături de ele, vor putea fi admirate cele mai noi modele Ford, Mercedes-Benz, Land Rover și Jaguar, multe dintre ele în premiera la Oradea. La această ediție va fi prezent și noul Duster. Pe stand vor fi expuse modele Dacia, Renault și Nissan.

Toată gama SUV-urilor Opel – Grandland X, Crossland X și Mokka X – va fi expusă la Top Auto, alături de noile modele Insignia și Astra K. Skoda prezintă noul Karoq, alături de Kodiaq și celelalte modele ale mărcii.

 

Circulația rutieră va fi restricționată în Piața Unirii, până în 7 mai, la ora 6.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *