Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Deschiderea ”Vivariului”, începând din 9 mai 2018, la noul sediu al muzeului


Muzeul Ţării Crişurilor anunţă deschiderea pentru public a Vivariului începând din data de 9 mai 2018, la sediul nou din Str. Armatei Române nr.1/A.

Vivariul este o expoziţie permanentă de animale mici aparţinînd la peste 40 de specii locale şi exotice de păianjeni, insecte, peşti, amfibieni, reptile, păsări şi mamifere, prezentate în 35 acvarii, acvaterarii şi terarii.

Programul de vizitare a Vivariului este:

marţi, joi, sâmbătă: 10-15;

miercuri, vineri, duminică: 10-18.

Ultima intrare în Vivariu se face cu 30 de minute înainte de ora de închidere. Vizita la Vivariu se poate face programat (la secretariatul muzeului, nr. 0259479918, între orele 9-15), pentru grupuri care pot fi de maxim 40 de persoane. În acest caz, durata de vizită este între 25 şi 30 de minute. Vizitatorii individuali au acces (fără programare) sau se pot ataşa de grupurile care sunt pregătite să viziteze obiectivul, în limitele stabilite mai sus.

Aceste condiţii de vizitare sînt obligatorii din mai multe motive: spaţiul nu poate fi supraâncărcat cu public; este nevoie de a păstra microclimatul din spaţiul respectiv; se impune a respecta securitatea animalelor.

Conducerea MȚC Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *