Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Duelul locurilor al XI-lea și al XII-lea, între UTA și Luceafărul, la Sânmartin


După ce în etapa anterioară au stat, având liber ca urmare a retragerii din competiție a celor de la Olimpia Satu Mare și au câștigat la „masa verde” cu scorul de 3-0, fotbaliștii de la Luceafărul Oradea revin în competiția Ligii a II-a în acest sfârșit de săptămână, când au programat meci acasă, cu UTA Arad.

Programat sâmbătă de la ora 11, la Stadionul Luceafărul din Sânmartin, meciul dintre Luceafărul și UTA se constituie și un derby zonal, dar și unul dintre capetele de afiș al etapei a 34-a a eșalonului secund.

Cele două echipe sunt vecine de clasament, ocupând poziții la jumătatea ierarhiei Ligii a II-a.  Astfel, Luceafărul se situează pe locul al XII-lea, cu 40 de puncte, în timp ce UTA ocupă poziția a XI-a, cu un punct mai mult.

Bihorenii își doresc foarte mult să obțină victoria în acest meci și să cucerească toate cele trei puncte puse în joc, nu numai pentru a o depăși pe UTA în clasament, dar și pentru a scăpa de emoțiile luptei pentru evitarea retrogradării, un eșec în jocul de sâmbătă putându-i duce pe orădeni „în hora” pentru supraviețuire.

O victorie în această partidă, i-ar putea propulsa în clasament până pe locul al X-lea.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *