Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Conferință de pregătire pentru eficientizarea transportului public urban


CIVINET ROMÂNIA cu sprijinul Municipiului Oradea și al Societății de Transport Local S.A. (OTL) organizează în data de 20 iunie 2018, de la ora 10, la Primăria Oradea, o conferință de pregătire destinată administrațiilor publice locale și specialiștilor din domeniul mobilității urbane, pe tema eficientizării transportului public local.

La întrebarea, cum putem avea un transport public local, mai, bun, mai eficient și mai orientat spre nevoile călătorilor – vom răspunde cu sprijinul unor experți europeni în domeniu, analizând exemple de bună practică europene, implicarea tehnologiilor de vârf în transportul public, modalități de adresare și comunicare cu călătorii.

În cadrul conferinței de pregătire, prezentăm un studiu de caz privind rolul transportului electric la nivelul Municipiului Oradea, cu vizită de studiu la  Centrul de Cercetare Mecatronică a Siguranței Transportului Public în Comun de Călători.

Precizăm faptul că această conferință de prezentare este destinată consilierilor locali, funcționarilor din administrațiile publice și din cadrul operatorilor de transport public local cu competențe în domeniul mobilității urbane și al transportului, cât și specialiștilor care activează în domeniul mobilității urbane. Trainingul va avea loc la Primăria Municipiului Oradea, Piața Unirii nr. 1.

Mulțumim pentru sprijin Municipiului Oradea și Oradea Transport Local SA.

CIVINET România este o rețea destinată orașelor din România, pentru a împărtăși experiența și cele mai bune practici în domeniul mobilității urbane durabile, fără a exista bariere de natură lingvistică. CIVINET România încurajează punerea în aplicare a strategiilor durabile de mobilitate urbană, a politicilor și măsurilor din acest domeniu. CIVINET România este finanțată de Comisia Europeană, ca parte a programului CIVITAS. Detalii pe http://civitas.eu/civinet/civinet-romania

sursa: Violeta Mihalache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *