Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Consiliul Județean Bihor, câștigător a mai multor proiecte transfrontaliere


În urma ședinței Comisie de monitorizare Interreg Romania-Ungaria  ce a avut loc în cursul zilei de ieri, 28 iunie 2018 la Arad, județul nostru a obținut rezultatele planificate pentru proiectele strategice, anunta Consiliul Judetean Bihor.

Astfel, cel de-al doilea punctaj din proiectele câștigătoare pe domeniul de Sănătate a fost obținut de către proiectul județului Bihor (cu 84,5 puncte), bugetul estimativ fiind în valoare de 9,5 milioane de euro (inclusiv TVA).

De asemenea,  primele două proiecte câștigătoare pe domeniul Cultură sunt cele ale municipiului Debrețin, la ambele, principalul partener fiind instituțiile culturale subordonate Consiliului Județean Bihor (91,5 pentru cel referitor la modernizarea Teatrului cu un  buget estimativ de 970.393 Euro respectiv, 89,5 puncte pentru echipamente Muzeul Țării Crișurilor cu 2,767 milioane Euro și Centru Cultural ”Várad” cu buget estimativ de 673.895 Euro).

Pásztor Sándor, președintele Consiliului Județean Bihor ne-a declarat: ”Din acest moment, intrăm în linie dreaptă, respectiv, putem începe etapele de proiectare și execuție

sursa: infooradea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *